Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти, най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта!

TEKNOROT

 

 

 

 

Teknorot е водещ европейски производител на кормилни и окачващи компоненти за леки и лекотоварни автомобили в автомобилната индустрия. Започвайки своето секторно пътуване с местния капитал през 1992, Teknorot, днес, продължава производството си в своите съоръжения, което е с обща площ от 90.000 m², като 65.000 m² от него е на закрито и включва голям машинен парк, с повече от 1500 служители в Düzce Индустриална зона. При включването на глобалните си съоръжения нашата компания обслужва автомобилната индустрия с над 1700 служители и 120 000 m² производствена площ. Наред с растежа на пазара на следпродажбени услуги и увеличаването на търсенето, нашето производство започна през юни 2008 г. с пълен капацитет в завода в Düzce. Заводът за производство Düzce символизира високите технологии, както и усещането за комбиниране на нови производствени методи с високо качество. 90% от продукцията се изнася в над 70 страни, предимно в европейския регион. В допълнение към повече от 9000 препратки, всяка година към нашето продуктово портфолио се добавят над 650 нови продукта.

Teknorot доставя продуктови групи, съдържащи метални щанги, алуминиеви, ковани и чугунени носачи, шарнири, биалети, кормилни накрайници, свързващи стабилизатори и други гумени / метални части в 170 страни по света чрез своите производствени и дистрибуторски центрове в Турция Испания, Индия и Китай. Тъй като е една от водещите компании за производство в света, Teknorot дава приоритет на напредналите технологии и удовлетвореността на клиентите. Teknorot дава значителен принос за турската икономика от 2009 г. насам и успя да се нареди сред 500-те най-големи индустриални компании в Турция.

 

 Real Time Web Analytics