Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

GDPR

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

  

Обща информация

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на хостинг услуги, "ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД" отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.


Информация относно Администратора на лични данни


Наименование "ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД"
ЕИК/БУЛСТАТ : 201355458
Седалище и адрес на управление: гр. Русе Ул. Муткурова 12
Адрес за упражняване на дейността: гр. Русе Ул. Муткурова 12
Данни за кореспонденция: гр. Русе Ул. Муткурова 12
E-mail: nsd_trade@abv.bg
Телефон.: 0898530270
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 331133


Информация относно длъжностното лице по защита на личните данни


Наименование: Николай Узунов
Данни за кореспонденция: гр. Русе Ул. Муткурова 12
Телефон:0898530270
Email: nsd_trade@abv.bg


Информация относно компетентния надзорен орган


Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Уважаеми посетители,

Нашият сайт/онлайн магазин е организиран така, че по принцип да позволява да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме на нашата начална страница.

В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация и настоящата Декларация за поверителност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.

Настоящата Декларация за поверителност се отнася единствено за "ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД".

 

Събирани лични данни

"ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД събира чрез страницата си https://masla-bg.com минимално нужните лични данни от своите клиенти. Те са ни нужни, за да осъществим доставката по куриер на поръчка, направена в нашия електронен магазин:
• Е-mail адрес - нужен за вход в потребителския профил. На него получавате информация за статуса на всяка отделна поръчка.
• Име и фамилия
• Телефон за контакт - служи за уточняване и потвърждаване на всяка поръчка. Ползва се също и от куриер за доставката.
• Адрес за доставка - Не се изисква този адрес да съвпада с вашия личен. Доставката може да бъде до учреждения или офиси на куриерски фирми.
• Данни за фактура -Тази информация е публична и е достъпна свободно в търговския регистър.

Ние не изискваме показване на лични документи и не правим техни копия!

 

Съхранение на вашите лични данни

Данните които събираме се съхраняват в изцяло електронен вид (без хартиени копия) на следните места:
• Сървър на Superhosting.bg, където се помещават всички бази данни на страницата ни. Достъпът до него се случва по криптирана (HTTPS) връзка от оторизирани наши служители.
• База данни на изпратените по куриер пратки. Съхраняват се от куриерска фирма Еконт
• Съхраняваме данните за издадени стокови разписки и фактури в собствен сървър.

 

Трансфер на данни

Предоставяме събраните данни на следните трети страни с които имаме договорни отношения:
• За осъществяване на доставка - Куриерска компания ЕКОНТ
• За съхранение - СуперХостинг.БГ ООД
• За осъществяване на счетоводна дейност - Собствен сървър.

 

Право на промяна или заличаване на лични данни

Съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните), всеки наш клиент има право да поиска неговите лични данни да бъдат променени или заличени от нашите информационни архиви. Можете да го направите, като се свържете с нас по телефон или ни пишете на E-mail.

 

Платформа за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr


Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти. Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.

Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица.

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

"ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД", собственик на онлайн магазин ''masla-bg.com'', е регистрирано като администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни под номер 331133.

 

 

 

"ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД" гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

• помогнем при попълване на поръчка;

• информираме относно продукти или услуги;

• да предоставим услуги и поддръжка;

• известим за нови услуги или стоки;

• предоставим персонализирани промоционални оферти;

• изберем съдържание което да Ви бъде показано;

• да обработим плащане на поръчка

"ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД" се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на "ЕН ЕС ДИ - ТРЕЙД ЕООД". Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.



Real Time Web Analytics