Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти, най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта!

Комплект окачване, носачи, предница Audi B5 Ауди А6, Пасат - 95 - 01 QWP

Цена:252.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Комплект окачване, носачи, предница Audi B5 Ауди А6, Пасат - 95 - 01 QWP
Пълен комплект.

За Пасат и Ауди А6 - до 2001 гд., след това се определя по номера на рамата.


QWP е търговска марка, регистрирана в Европейската общност от Autonet Group. Продуктите на QWP се произвеждат от независими производители в Европа.

Ние имаме вече шестгодишен опит в продажбата на комплекти окачване, така че може да сте сигурни, че ще изпратим окачване, което е съвместимо с вашия автомобил.

Предлагаме богата гама авточасти на атрактивни цени.

Цената е с включен ДДС.

Доставката е с куриерска фирма Еконт, като стойността и се определя от теглото и цената на продукта. Заплаща се чрез наложен платеж при получаване на пратката. Всички продукти изпращаме с опция "преглед", придружени с фактура.

Комплект окачване, носачи, предница Audi B5 Ауди А6, Пасат - 95 - 01 QWP - Характеристики
Характеристики
Modelwss999


Real Time Web Analytics