Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

Хидравличен тампон, ляв за двигател - Ауди, Пасат, Шкода - FEBI

Цена:45.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Хидравличен тампон, ляв двигател за Ауди, Пасат, Шкода

Предлагаме голямо разнообразие от тампони за всички марки автомобили. Направете запитване и ние ще ви предложим най-доброто решение.

Външна резба: M8 x 1,25 мм, Място на монтаж: ляво, тип на окачването: хидравличен тампон

Доставените от нас продукти трябва да се използват единствено по предназначение. Монтажът им трябва да се извършва само от обучени специалисти. Продуктите се доставят без монтажна инструкция.

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics