Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

Комплект окачване, носачи за OCTAVIA II, CADDY III, GOLF PLUS, GOLF 5, AUDI A3, SEAT ALTEA 03 - 15 год.

Цена:215.00лв
12.27.715
Добави в количката
Въпрос за продукта

Комплект окачване, носачи за OCTAVIA II, CADDY III, GOLF PLUS, GOLF 5, AUDI A3 8P1, SEAT ALTEA - (03 - 15 год.) 

Произведено от Master Sport Germany. За тази цена качеството на комплекта няма аналог! На всеки от детайлите има релефна щампа на фирмата..

ISO 9001:2015
TÜV SÜD Management Service GmbH, Munich, Germany

Цената е с включен ДДС.

Доставката е с куриерска фирма Еконт, като стойността и се определя от теглото и цената на продукта. Заплаща се чрез наложен платеж при получаване на пратката. Всички продукти изпращаме с опция "преглед", придружени с фактура.

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics