Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

BIZOL OIL SAVE + O93 - Добавка за уплътняване на сегменти и повишаване компресията

Цена:11.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

BIZOL Oil Save+ o93 минимизира дима от ауспуха причинен от увеличено изгаряне на масло. Стабилизира вискозитета на маслото, увеличава уплътнението, минимизира консумацията на масло и намалява шума от двигателя като предотвратява проникването на масло в горивната камера.

 

Приложение:

Максималното отношение BIZOL Oil Save+ o93 и двигателно масло трябва да бъде 1:10. Не е подходящо за мотоциклети с мокри съединители.


Опаковка:

250 mlReal Time Web Analytics