Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

SELENIA 20K 10W40 1L

Цена:15.40лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Лубрикант на синтетична основа разработен за новото поколение бензинови двигатели на ALFA ROMEO. Гарантира максимална защита за естествено атмосферни, турбо-захранени или многоклапанни бензинови двигатели, удължавайки интервала за смяна на маслото до 20 000 км.


SELENIA 20 K FOR ALFA ROMEO бе разработен от опитът на Alfa Romeo и Selenia, и е предназначен за високопроизводителни двигатели, които изискват допълнителна защита, в частност удължаване на интервала за смяна на маслото.


Формулата му осигурява:


- Лесен студен старт при много тежки климатични условия (до -25°C);


- Намалена консумация на масло;


- Охлажда и смазва турбокомпресори;


- Максимална стабилност при високи температури;


Тъй като покрива и надминава изисванията за качество на големите производители, SELENIA 20K FOR ALFA ROMEO може да се използва във всички бензинови двигатели от всички производители и капацитети.

 


СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА:


Смяната на маслото трябва да се извършва в съответствие с препоръчания период от Fiat, до 20 000 км за автомобили с естествени атмоферни, турбо-захранени или многоклапанни двигатели.


 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ:


Alfa Romeo.


Одобрения и спецификации:

SAE 10W-40,

ACEA A3,

API SL/CF,

FIAT 9.55535-G2 APPROVAL N°F405.A05,

VW 500.00 - 505.00,

CCMC G5

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics