Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

SELENIA WR 5W-40 1L

Цена:16.50лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Специално селектирано масло на синтетична основа за двигатели с директно впръскване, атмосферни и турбо-захранени. Разработено е за да отговори на всички изисквания на най-новите дизелови двигатели (common-rail), където оборотите за минута и специфичната мощност на двигателя са увеличени. В резултат на специалните добавки се осигурява пълна защита на двигателя. Препоръчва се от Fiat / Lancia / Alfa Romeo за двигатели Multijet.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:


SELENIA WR е формулирано с правилен баланс на почистващи добавки и разтворители, които помагат да намали и контролира образуването на отлагания, остатъци от горенето и въглеродни утайки гарантиращи оптималната работа на двигателя.

- Модерният вискозитетен обхат 5W-40 осигурява употребата на продукта при по-екстеремни температури:


SAE 5W позволява отлично смазване и старт на двигателя до -30°C;


SAE 40 гарантира смазочен филм с външни температури до +40°C.


- Малка консумация на гориво и намалени вредни емисии;


- Топлинна стабилност за предотвратяване на оксидацията;


- Намаление на износването;


- Специална формула "изпускане на възудха" за да гарантира контрол на хидравличните повдигачи;

- Особено подходящо за JTD или common rail двигатели където оборотите за минута и специфичната мощност на двигателите са увеличени.

 


СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА:


Смяната трябва де е както е посочена от Fiat.

 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ:


Fiat, Lancia, Alfa Romeo за двигатели Multijet и студен климат.

 

Одобрения и спецификации:

SAE 5W-40,

ACEA B3/B4,

API CF,

FIAT 9.55535-N2 CONTRACTUAL TECHNICAL REFERENCE N°F515.D06,

MB-Approval 229.3,

VW 505.00, VW 502.00,

GM-LL-B-025

 

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics