Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.

Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена  Моля използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща.

Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

 

 
 

CASTROL 5W30 EDGE LL 4L - Масло двигателно Titanium FST

Цена:62.90лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Castrol EDGE 5w30 LL TITANIUM FST. Висок клас моторно масло с отлични характеристики. 100% модерна синтетика от Castrol. Подходящо за всички видове съвременни двигатели - турбо дизелови и бензинови. Поддържа стандартите C3, VW/AUDI 504.00/507.00, PORSCHE C30, MB 229.31/229.51.

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics