Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

MOTUL SCOOTER EXPERT 2T - 1 литър

Стара цена:16.50лв
Цена:15.40лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Промоция!

Техносинтетично двутактово масло за скутери подходящо както за предварително смесване с горивото, така и за употреба с инжекционна система.

 Предотвратява натрупването на нагари по клапаните, свещите и челата на буталата и осигурява бездимна работа на двигателя. Подходящо за смесване със стандартен оловен и безоловен бензин до 100 октана.

Зелено на цвят.

Препоръчително смесване при натоварени условия: 1:25 (4%) и 1:50 (2%) при по-леки натоварвания или съгласно изискванията на производителя на двигателя.

Стандарти: API ТС; JASO FC

Доставка до офис на Еконт - 3.70 лв

  • Калоян Стойчев2016-03-15 11:58

    Каква е цената за мен. 24.50. Или. 16.90Real Time Web Analytics