Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

Комплект окачване, носачи за Audi А6 ( а6), Vw Passat, пасат 2001 - 2005 г. DENCKERMANN

Цена:305.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Комплект окачване, носачи за Audi А6 ( а6), Vw Passat, пасат 2001 - 2005 г. DENCKERMANN D200003

 

Комплект носачи за:  AUDI A6 (4B, C5), 01.97-01.05  Audi A6 Avant (4B, C5), 12.97-01.05  VOLKSWAGEN PASSAT (3B3), 11.00-05  VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT(3B6), 11.00-05.05 - За модели с определен номер на рамата.

 

http://www.denckermann.pl/


DENCKERMANN е производител и дистрибутор на висококачествени автомобилни резервни части. Компанията е с голям опит в национални и международни продажби, което я прави надежден и сигурен партньор.
Повече от 10 години DENCKERMANN дистрибутира стоката си по цял свят. Европейският логистичен център се намира във Варшава. Мисията на компанията е да предлага по-висок клас продукти и услуги, за да се гарантира дългосрочно бизнес сътрудничество.
DENCKERMANN предлага на своите клиенти цялостни решения за автомобилния пазар. Широката продуктова гама включва филтри, водни помпи, спирачни компоненти (накладки, спирачни дискове, челюсти), компоненти по окачването, колесни лагери и амортисьори. 
За да отговаря на очакванията на своите клиенти, DENCKERMANN непрекъснато разширява номенклатурата си и системно въвежда нови продуктови линии.

 

Заб. Диаметърът на шарнира на долните прави носачи е 16 мм.

 

Цена за доставка на окачване DENCKERMANN :

До офис на Еконт  - 11.20 лв.

До адрес - 23.50 лв.

 

 

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics