Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

BIZOL RADIATOR REPAIR + R71 (Добавка срещу теч в радиатора)

Цена:9.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

 

Добавка срещу теч в радиатора

Разтвор за запечатването на течове  в охладителната система на транспортните средства. Този продукт надеждно уплътнява микро пукнатини и малки течове.

 

 

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: За уплътняване на малки течове в охладителната система на леки и товарни автомобили, микробуси  и двутактови.

 

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics