Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

Bizol Diesel - Antigel (Дизел антигел)

Стара цена:15.50лв
Цена:12.50лв
Добави в количката
Въпрос за продукта
Дизел антигел
BIZOL Diesel – Antigel подобрява филтрирането и осигурява течливост на дизеловото гориво до - 30˚C. Ефективността му зависи от качеството на горивото. Не е ефективен към гориво, което е станало вече на гел.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Да се смесва с дизеловото гориво преди да е станало на гел (около 0˚C). За по-добра смесимост да се добавя в резервоара преди зареждане. Една опаковка от 250 мл. е предназначена за 250 л. гориво (1:1000)
 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics