Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

BIZOL Diesel Power+ d60 - Добавка за дизелово гориво /почистване на дюзи/

Цена:10.00лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

BIZOL Diesel Power+ d60 е комплекс от активни вещества с почистващи, диспергиращи и предпазващи свойства. Повишава цетановото число на дизеловото гориво и е съобразен със съвременните двигатели, горива и експлоатационни условия. Наличието на Lubricity Improver (маслен модификатор) предава на дизеловото гориво, с намалено съдържание на сяра, необходимите смазочни качества. Ускорява възпламеняването и така гарантира по-доброто изгаряне на горивото, дори при студен старт и намалява образуването на пушек.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Добавка за дизелово гориво за всички съвременни, високо натоварени дизелови двигатели на леки автомобили, товарни автомобили, трактори, пътно-строителна техника и стационарни мотори. Подходящ за консервация на двигатели при дълъг престой, при екстремни експлоатационни условия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Добавете течността в резервоара с дизелово гориво. Една опаковка от 250 ml е достатъчна за 75 л. гориво. Течността може да се добавя по всяко време и се смесва с дизеловото гориво.

Опаковка:
250 ml

 Real Time Web Analytics