Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме. Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

SELENIA TUTELA GI/A ATF 1L

Цена:11.50лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Selenia Tutela GI/A 75W80 е масло за автоматични скоростни кутии на леки. лекотоварни и товарни автомобили и за хидравлични системи. Този продукт притежава отлични антикорозионни и противопинни качества и е с висока степен на износоустойчивост. Препоръчва се от FIAT. LANCIA. ALFA ROMEO. MASERATI. IVECO. ASTRA. FIAT TRACTORS. LAVERDA. AGRIFULL. PIAGGIO.

Спецификации и одобрения: ATF DEXTRON 2 D LEVEL. ZF TE-ML 11. ZF TE-ML 14. MERCON (M-011201). VOITH 3/92-G607. ALLISON C4. CATERPILLAR TO-2

 Real Time Web Analytics