Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.

Ние разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена  Моля използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща.

Ще получите индивидуална оферта по електронната поща или по телефона.

 

 
 

CASTROL 10W40 MAGNATEC DIESEL 4L

Цена:43.60лв
Добави в количката
Въпрос за продукта

Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 е подходящо за употреба в дизелови двигатели където производителят препоръчва API CF, ACEA A3/B4, A3/B3 или по-ранна спецификация за масло 10W-40.

Castrol Magnatec Diesel комбинира утвърдена дизелова технология с Интелигентни молекули за по-силен слой защита, намалявайки износването по време на критичния период на загряването.


Дали е по време на загряване или на пътя в трудни условия за шофиране съвременните дизелови автомобили се нуждаят от повече масло. Те се нуждаят от модерната защита на течният инженеринг.


Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 е одобрено за употреба в дизелови автомобили на групата VW, които изискват спецификация VW 505 00 за масло 10W-40 и дизелови автомобили Мерцедес, които изискват спицификация MB-Approval 229.1.


Castrol Magnatec Diesel е винаги готово да защитава:


- Интелигентни молекули, които се придържат към метала придавайки допълнителна защита срещу износване на двигателя;


- Утвърдена дизелова технология поддържа ефикасността на двигателя и времето за реакция;


- Осигурява отлично третиране на саждите, като така минимизира сгъстяването на маслото;


- Надминава най-строгите ограничения в последните стандартни тестове за защита на дизели в индустрията.


Подходящо за TDI, DI, Inter-cooled, турбо задвижвани двигатели, Crdi двигатели.  


Одобрения и спецификации:

ACEA A3/B3, A3/B4;

API SL/CF;

MB-Approval 229.1;

VW 501 01 / 505 00

 

Коментар или запитване

Коментар или запитване
Гласувай:


Real Time Web Analytics