Форма за контакт

Информация за доставка

ДОСТАВКА

 

Поръчаните от Вас продукти се изпращат чрез куриерска фирма Еконт като пощенска пратка с 10% отстъпка от тарифата за доставка, защото ние сами подготвяме товарителниците към Еконт. Това е с цел да облекчим клиентите с по-ниска доставка от редовните тарифи.

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната. Изпращането става след телефонен разговор за потвърждаване на Вашата поръчка. Потвърждаване на поръчките става от 10:00 до 15:00 часа. Поръчки, направени след този час се потвърждават и изпращат на следващия ден.

Информация за сумата на доставката ще получите при потвърждаване на поръчката по телефона. Стойността и варира в зависимост от теглото и стойността на наложения платеж съгласно тарифите на куриерска фирма Еконт.

Сумата за доставка е различна, в зависимост от това дали пратката се изпраща до офис на Еконт, до адрес в населени места с офиси на Еконт или до адрес в населени места без офиси на Еконт, както от нейното тегло и цена на продукта..Ориентировъчни цени за доставка:

Пощенска тарифа на Еконт само до офиси:

до 1 кг. -  3.60 лв.

над 1 кг. до 20 кг. - + 0.40 лв. / за всеки следващ килограм

Към тази сума се добавя 0.96% от наложения платеж и 0.2% застраховка.


Съгласно тарифите на куриерските служби, за доставка в събота до адрес се заплаща допълнително 2.40 лв..

При желание на клиента за фиксиран час на доставката до адрес,  се заплаща допълнително 2.40 лв.Тук може да проверите в кои населени места има офиси на Еконт, както и да намерите най-близкия от тях до вашия адрес.


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставката зависи от зоната, в която попада вашето населено място и е от 1 до 3 работни дни след датата на потвърждаване .ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА(РЕКЛАМАЦИЯ

Ако откажете пратката след като тя е била вече изпратена с куриер, Вие трябва да заплатите двойния размер на куриерската услуга, защото изпращането и връщането на стоката се заплащат от Клиента.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й.

Съгл. чл. 55 от ЗЗП "Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок до 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката". За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

  • Добавете връзка към:
  • facebook.com


Real Time Web Analytics