Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти, най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта!

Информация

Уважаеми потребители,

фирма ЕН ЕС ДИ -ТРЕЙД ЕООД, собственик на онлайн магазин masla-bg.com е регистрирана официално като онлайн търговец съгласно Параграф 29, чл. 52м и 52н от Наредба за изменение и допълнение на Наредба № Н-18 от 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти.

Пазарувайки от така регистрирани онлайн търговци, вие имате пълната сигурност относно вашите покупки, съгласно Законът за защита на потребителите. Можете да се възползвате в пълна степен от вашите права - предявяване на рекламация, правото на връщане на продукта в 14-дневен срок и т.н.

Напротив, ако пазарувате от нерегистриран онлайн търговец, вие няма да можете да се възползвате от вашите права и рискувате да попаднете на анонимни и нелоялни търговци (например в онлайн платформите OLX.BG, Базар.бг и др.), които злоупотребяват с доверието на клиентите.

 

 Real Time Web Analytics