Форма за контакт

Уважаеми клиенти, в нашия онлайн магазин са представени само една малка част от предлаганите от нас оригинални авточасти, най-вече с цел да придобиете представа за широката номенклатура, която предлагаме.  Не е нужно да ставате специалисти по оригинални номера и кодове, да търсите в огромни база данни и поръчвате сами авточасти, а след това да ги връщате, защото е имало няколко аналогични номера и вие сте избрали грешния. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил и ще ви предложим възможно най-ниската цена.  Моля, използвайте формата за запитване и търсене на продукти, свържете се с нас по телефона или ни пишете на електронната поща. Ще получите индивидуална оферта!

Автомобилни масла NISOTEC

 

 

 

 

В рафинерията на НИС АД в гр.Нови Сад се произвеждат широка гама от масла, добавки и течности с марката NISOTEC, които покриват нуждите и изискванията за леки и тежкотоварни автомобили, селскостопанска и строително-индустриална техника.

 

 

G-Energy

G-Energy e нова гама моторни масла предназначени за най-съвремените атомобили. G-Energy e синоним за висока технология, eвропейско качество и професионален подход към производството на масла и добавки за сектора на моторни превозни средства. Всички продукти G-Energy са изработени изключително от компоненти (базисни масла и добавки) - разрешени от европейските производители на автомобили, които се ползват с доверието на клиента.
Маслата G-Energy са продукт на Gazpromneft Lubricants Italia S.p.A, произведеждани в гр. Бари (Италия)

 

Съветник за избор на масла NISOTEC

 Real Time Web Analytics